Интервю с Исус Христос

Д.Г.:  Добра да е тази зимна вечер, уважаеми слушатели! Имате удоволствието да слушате мен, Данте Гьотен, по култовото радио „Фауст“ от любимия ви град Син Сити! Седя си в студиото, гледам и не вярвам на ушите си – пред мен е не кой да е, ами самияТ Иисус Христос! Чийзъс, как се чувствате днес?

И.Х.: Добър вечер на всички последователи и слушатели на култово радио „Фауст“! Братя, днес не бе хубав ден за мен :(. Излязох на площада да изнеса поредните си проповеди, но хората ме обявиха за еретик и ме пребиха със снежни топки. Извинявам се за фалцета, но една ледена буца ме уцели точно в Светиите ми Топки.

Д.Г.: Боже Господи и Света Го Духа! Какво невежество само! Каква наглост!

И.Х.: Да така е! Навремето бе много по лесно да убедиш хората… че си месия. Днес хората вярват на глупостите на всякакви политици, а на мен – не!

Д.Г.: Да оставим неволите човешки настрана и да поговорим за Вас и Вашето дело. Чух, че ще издавате нова версия на Библията, вярно ли е това?

И.Х.: Да, с тате планираме да издадем Библия 2.0, тъй като старата версия 1.0 е вече морално и технологично остаряла. Всъщност, мислим да изкараме две издания на 2.0, Библия Хоум Едишън, за по-бедни люде, както и Библия Ултимейтъм – за по-богати. Разбира се Хоум Едишън може да бъде лесно ъпгрейтната посредством МастерКард.

Д.Г.: Това е чудесно. А какви са Ви взаимоотношенията с останалите религии?

И.Х.: А конкуренцията? Вижте, царството небесно е огромно, има място за всички. Ние се уважаваме взаимно. Онзи ден победих Мойзи на шах, а уж е бил добър с кабалата и математиката. Е, вярно миналата неделя играх карти с Муди, скарахме се и се сбихме, та се наложи тате и неговия татко Али да ни разтървават. После се сдобрихме де. Истината е, че не можем един без друг.

Д.Г.: Наистина ли? Но как е възможно…

И.Х.: Ами, бизнесът ни се гради върху омразата между различните клиентели. Затова гледаме винаги да ги подстрекаваме един срещу друг. Без други играчи този бизнес загива!

Д.Г.: А, току що от апаратната ми съобщиха за включване на слушател. Той иска да Ви благодари, че превърнахте езерото на Син Сити във вино…

С1: Ало, Ало…Чийзъс (хлъц),  бог да та благослови (хлъц), че ни показа истината – а тя е във виното, йохохо..пляс пляс педалите и бутилка вино.

Д.Г.: Благодаря ви г-н слушател. Сега на другата линия ни очаква още един фен, който се представи като потомствен винар и търговец от Син Сити…

С2: Ало, Чийзъс, чуваш ли ме ти коп…е нещ….с…о, да ти съх..т топ..ите. Съсипа ми бизн….а, да червяс… дано! бжжж..шшш

Д.Г.: За съжаление връзката е лоша и не можахме да чуем благодарностите на г-н Винаров, но да се върнем в студиото. Какво ще кажете за лека нощ на нашите слушатели, Чийзъс?

И.Х.: Всички се обичайте, пийс!

Waazaaa!!!

Waazaaa!!!

––––––

ЛЕКСИКОН

Име: Исус „Чийзъс“ Христос

Роден: на 25.12.00 във Витлеем

Любима книга: Библия, обича да разглежда и „Playboy“

Любима група: „Назарет“

Любима напитка: вино

Любим филм: „Страсти Христови“, харесва и адулт филми с монахини

Любим мюзикъл: „Исус Христос – суперзвезда

Любим спорт: Тичане по вода

Любим актьор: Мел Гибсън

Любима актриса: Джена Джеймисън

Мрази: пирони

Обича: Мария Магдалена

Advertisements
Categories: Свят | Етикети: , , , , , , , , , , , , | Вашият коментар

Навигация в публикациите

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s

Блог в WordPress.com.

%d bloggers like this: