Убий Свети Валентин!

Ах свети Валентин! Ден за малко романтика! Разбира се не и когато в най-сублимния момент едната половинка вземе да покаже наяве, че е яла (ял) развалено зеле с боб или пък, че обича вечерята да е обилно гарнирана с чесън.  Ето и няколко безценни съвета как да изненадате любимото си същество (или добиче) с подходящ подарък, като едновременно с това се отървете от досадните му(й) привички.

1. Книга за отслабване.

Ако сутрин се събудите и се почувствате като сгазен/сгазена от валяк цинкова кофа, тогава е дошло време да напомните на вашата любов (по-скоро любовище), че газелите със слонове не контактуват. А  по-добра възможност от денят на свети Валентин няма. Отидете до близката книжарница и направете своя удар :

"Отслабни, ма" - Книга-бестселър с диети

2. Кутия за глава

Ако пък вашата половинка изглежда като кръстоска между горгона и цербер, тогава може би е добре да потърсите помощта на вълшебните кутии за глава. Нахлупвате я и воала…..безгрижно прекарвате една чудесна вечер на Свети Валентин!

box-head

и воала ... проблема е решен

3. Четка за зъби.

Ако вашият партньор изглежда ето така:

красота!!!

то тогава незабавно посетете местната аптека и купете една голяма четка за зъби, както и един кашон с пасти за зъби! Чудесен подарък за свети Валентин!

4. Заглушител-ароматизатор

Кулминацията на вечерта винаги може да бъде провалена от един залп! Поради това не пропускайте да се снабдите с хита на сезона, заглушител-ароматизатор или както ние си го знаем – тапа за гъз. Продуктът е последен писък (гърмеж) на модата и е лично патентован от мен. Тапата не само заглушава и поема снаряда, но от изхода излиза благовонна миризма на кокос или ягодов сладолед (по избор)!

tapa

за романтична тишина!

5.Парфюм-смрадоубиец

Винаги е неприятно когато вашата половинка седи до вас, а вие имате усещането, че седите до кварталната кофа за боклук. За всяко нещо си има решение, а както разбрахте денят на свети Валентин ви предоставя чудесната възможност да решите два проблема с един скромен подарък…Парфюм-смрадоубиец ще убие пречките и ще събуди копнежа ви за страстна вечер….

kenef

Honey-you-stinky-Bunny

–-

So, честит свети Валентин на всички влюбени и не дотам влюбени. Помнете – не винаги е подходящо да подарите комплект за бръснене на жена, или пък миялна машина на мъж. Но пък винаги е забавно 🙂

Обичкайте се.

Advertisements
Categories: Свят | Етикети: , , , , | 7 Коментари

Навигация в публикациите

7 thoughts on “Убий Свети Валентин!

  1. Шибана романтика! 😀

  2. ориги(а)нално, кърти 🙂

  3. super!! 🙂

  4. Вярно изтървах 14 февруари, но статията е просто трепач.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s

Блог в WordPress.com.

%d bloggers like this: