Кратка история на Жените

Настоящата публикация не цели да обиди представителите на нежния пол, дори напротив. Преведени и редактирани са материали от сериозни и задълбочени трудове и аналитични изследвания, използвани са различни източници. Като основа са използвани статии на супер-мега-дебилите от uncyclopedia.wikia.com, които от своя страна са били повлияни от писанията на М. Твен, О. Уайлд, Хайнлайн, Пратчет и Саша Грей. Приятно четене!

Съдържание

1. Произход

2. Пре-Феминизъм

3. Моминска империя

4. Феминистическа революция

5.  Жените и взаимоотношенията им с мъжете

6. Неразрешени мистерии

7. Заключение

  • 1. Произход на жената

В началото Бог създаде мъжа. Въпреки че произведението било добро, Бог не бил доволен от крайния резултат и все нещо го глозгало отвътре. „Аз мога и по-добре“ – рекъл Бог един ден… и създал жената. Бил много доволен от работата си и се пенсионирал.  Мъжът така и не разбрал значението, а и необходимостта от думата „равенство“ и винаги гледал на себе си като по-висш индивид, превъзхождащ жената. Тя от своя страна, позволила на мъжа да тъне в заблуда, че това наистина е така. Мъжът непрекъснато настоявал да бъде водеща фигура, но в края на краищата жената била тази, която взимала решенията. И така останало. Докато един ден мъжът не съзрял:

-По дяволите, ние сме под пълен женски контрол! Ние сме роби на жените и въобще не сме по-висши.

Неспособен да върши работата, която направила дефакто жената важна, мъжът предпочел да се скатава и непрекъснато да омаловажава труда й.

  • 2. Пре-феминизъм

Още в древни времена мъжете, заслепени от „заблудата“, решили да мислят върху важните неща. Като например от какво са направени предметите наоколо или пък дали стрела изстреляна към нечий гъз, наистина се движи. Те смятали жената за недостатъчно достойна да се занимава с такива тежки мисловни задачи, тя просто нямала необходимия капацитет за такава дейност. Всъщност, зад фасадата на „философските“ и мисловни процеси се криел пословичният мързел на мъжа, който не искал да се захване с истинска работа, а оставял жените да я вършат. За да запълни времето си, а и за да симулира някаква дейност, мъжът измислил такива неща като Футбола, Бирата и Изневярата. От този период са записани и прословутите типични мъжки фрази: „Донеси ми кльопачката, слугиню!“, „Къде ми е Бирата, ма? „Отивам до кръчмата за около седмица“, „Ти си безполезна курва!“ и т.н.

women

Марш обратно в кухнята!

  • 3. Моминска империя

Моминската империя (345 BC – 543 AD), често погрешно спелувана като „Римската империя“, е една от най-големите и влиятелни империи познати на човечеството. Мо’мите завоювали огромни територии, те дали на света редица важни открития като кючеците, късите полички, гот-ическата архитектура, близалките, превръзките и мн. др. Център на великата Моминска империя бил „вечният град“ Грим, разположен между две бабуни. Мо’мите успешно завладявали и подчинявали дивашки семена племена, като внасяли частица от културата си навсякъде където отидат.

Краят на Моминската империя дошъл при нахлуването на мъжете, познати още като вандали, които разрушили град Грим и нашляпали мо’мите. Мо’мите не издържали на пенетрациите и сдали багажника. И до днес повечето мъже са наричани вандали от страна на жените.

момани

Закоравелите бойци от Моминската империя. "Аве Цицар!"

  • 4. Феминистическа революция

Феминизмът е радикално течение, представящо жената като суперчовешко същество, с божествена мъдрост и момичешка крехкост. Казано другояче, това е убеждението, че жената би трябвало и трябва да има пълна власт над мъжа. Дотогава жените винаги ще бъдат потиснати и угнетени, като обещават  да не отговарят за действията си. Това течение изненадващо е доста популярно сред жените, но странното е, че то е популярно и сред групи мъже, опитващи се да надникнат под поличките на първите.

Феминистките пристъпили към действия и се дигнали на стачки, бойкоти, шумни протести и крякания, в резултат на което най-накрая получили правото на вот. Какво се случило след това? Ами Хитлер се издигнал, Сталин дошъл на власт, избухнали световни войни…дошла пълна разруха. И докато феминистките плели плетки в уютните си къщички, мъжете страдали от гангрени, отровни газове и кучешки студ на огневия фронт. Мисията била изпълнена, 25 % от мъжкото население било изтребено в Европа по време на Втората световна война. Феминистс уин! Мен люн…агейн!

терористка

Особено опасен терорист, от женски тип. Запалва фитили само с поглед.

  • 5. Жените и взаимоотношенията им с мъжете, днес

Причини, поради които жените мразят мъже:

1. Той започна!

2. Той преспа с оная кучка!

3. Той избяга с най-добрата ми приятелка!

4. Той забрави за рождения ми ден!

5. Перверзник!

6. Погледни ме в очите и стига наднича в деколтето ми, перверзнико!

7. Всички мъже са сексисти и дискриминатори!

8. И т.н. и т.н…..и т.н.

Причини, поради които жените обичат мъже:

– N.A. не са известни (де да знаехме)

Как да реагират мъжете?

– Сериозно ли? Мислиш ли, че нещо може да ме накара да забравя всичките ти долни, ужасни, глупави постъпки, които ти……Ооооо, цветя! Скъпи, това е най-сладичкото нещо, което си правил за мен!

роб

роб

  • 6. Неразрешени мистерии

Една от най-големите загадки, свързана с жените е …пазаруването. Редица ДНК-изследователи работят денонощно за да открият причината, поради която жените са такива шопахолички. Сред най-големите им страсти са обувките. Това далеч не е всичко. Жените обичат да се шматкат часове наред сред магазините, разглеждайки рокли, блузи, дрехи, поли, мебели, декоративни дрънкулки, хавлии, свещници и общо взето всичко, което може да се купи. Учените все още си блъскат главите и се опитват да намерят лек за това заболяване.

Вероятно най-голямата мистерия при жените е умението им да „шофират“.  От години насам  учените изследват този проблем и достигат до заключението, че единственото решение е забраната за шофиране.  Повечето политици, учени и дейци се страхуват да разгласят очевадното, от страх да не останат без вечеря и да не изядат някоя друга точилка.

  • 7. Заключение
стоп

Не че не ни харесва, де...ама имайте милост!

Казват, че жените могат без мъжете. Но мъжете не могат без жените. Едва ли някой мъж ще отрече някога това.

Честит 8 март.

😀

PS Ако питате защо толкова рано, ами защото на 8-ми ще слугувам!

Categories: Култура, Свят | Етикети: , , , , , , | 11 коментара

Навигация

11 thoughts on “Кратка история на Жените

  1. cinemascrotum

    Хахаха, много качествен „анализ“. 🙂

  2. Уля-ляяя, страхотнооо е! 🙂

  3. Слава богу, че 8-ми не се пада почивен ден… Нямаше да го усетим. 🙂

  4. xaxaxaxa me like it 😀

  5. cinemascrotum

    Айде денят настана! Честит празник на цялото представителство на нежния пол! 🙂

  6. Има някаква символика в това, че Бигелоу спечели на Оскарите и срита задника на Камерън, нали? 🙂 По-хубавото е, че изкуството надделя над комерсиализма 🙂
    Сега напред към цветарския магазин!:)

  7. Хесапов

    Някога имах една много ефектна и желана не само от мен приятелка, която беше и остроумна и с чувство за хумор. Та един път, на маса един простак и каза, че била патка с путка, на което тя отговори без да и мигне окото, че бастунът-простак бил путка с патка…После разбрах, че репликите били от някакъв виц, но беше приятно да слушам достойният отговор на момичето…
    …години по-късно установих, че жените са мнооого по-отговорни и разбрани от мъжете.
    …Наздраве за жените!

  8. Което си е вярно – вярно е ! Това е положението, мъже, дииий… :)))

  9. Сладък живот

    Пълно е с митове и легенди, но е добронамерено и не ме дразни, а ме разсмива. Как да не са регистрирани причини жените да обичат мъжете – колкото искаш! Като започнем от това, че стават за изтривалка и свършим с факта, че понякога се оказват добра комбинация от банкомат и вибратор. 😉

Вашият коментар

Създаване на безплатен сайт или блог с WordPress.com.