Менделеева таблица на блогърските елементи…или вечеринка в моето мазе

В последните няколко седмици бях подложен на терор от страна на Тотенлихт и Точка, които искаха да организират вечеринка, и то в моето мазе (а моето мазе си е лаборатория). Е, след този терор (заради който не мога да сядам на стол вече две седмици 😦  ) най-накрая склоних и включих Точка и Тотенлихт в широкомащабните експерименти в лабораторията.  Идеята на научната вечеринката бе да систематизираме така интересните за нас блогоелементи в блогоприродата. Но преди това аз и Тотенлихт измислихме танца на блогоелементите, а Точка го засне с камерата на времето ( и без да иска, а може и да е било нарочно, тя ни прати в 2044 г., затова малко сме на годинки във видеото):

Това с друсането на колбите беше идея на Тотенлихт, която много обича да хваща с пълни шепи големи колби и …. да ги друса 😛

На блогърските сбирки и купони, все така да танцувате, ей 😀

midnighttochka

Тотенлихт и точка вземат анални проби от неизвестен засега блогър. Носят се слухове, че името на жертвата започва с "Н"

След много проби и взривове в лабораторията, в лабораторията пристигнаха редовните посетители: Скай, Ел, Ностро, които ни помогнаха да  открием следните елементи:

Анжий (Ag) – благороден газ, явяващ се в много цветове в природата. Прилага се за газонапълнени лампи, като по този начин светът пред нас придобива цветовете на дъгата.

Ангелий (An) – от филмогенната група, сравнително млад елемент, с кинолентите образува симпатични филмогениди.

Антоний (Ant) – среща се в няколко алотропни форми, но най-известните са киноид, футболии и кечий.  При вдишване предизвиква смях.

Благий (Bl) – предизвиква тежки химически изгаряния при допир, особено на седалищните части, но устойчив към въздействието на камшика.

Богомилий (Bo) – приемането на по-високи дози Во причинява политико-сатирични реакции и се получават забавни  словоборски съединения.

Бочевий (Pb) – Бочевият може да абсорбира големи количества поетични атоми с големи любовни радиуси , поради което се използва като детектор за откриване на  силноразвратни, но романтични души .

Бънгий (Bu) – сребристо бял елемент, с добре оформени кристали. Активността й се дължи на това, че изключително лесно отдава електрони и се превръща в положителен блогойон

Валиум (Va) – твърд и ковък метал (хардексцентричен). Не е открит в чисто състояние в природата, а само в асоциация с минералите Цицит и Дупит.

Ваний (Vn) – Много добър електро- и приятелопроводник. Оранжев на цвят, с афинитет към изкуството.

Владий (Kr)- силно активен и взаимодейства с много други елементи и съединения, с културен вкус и поетична миризма

Вълкановит (V) –  регулира културното и естетическо равновесие в организма;  кристалната решетка на V е пъстра, с чудесен дизайн.

Горуний (Go) –  Основните качества на горуният са лекота, податлива на артистично щамповане, висока културопроводимост, устойчив на проникваща корозия

Герганий (Ge) – елемент, който сублимира при всякаква температура и достига до оргазъм при допир с всички щръкнали елементи.

Дриниум (Dr) – в природата се открива като филмоиден кристал и намира приложение в анало/го/вата фотография и кинография (както и порнография).

Диандрий (Di) – елемент, който регулира протичането на редица културни, биохимични и еротикогенни процеси в пространството.

Елий (El) – елемент от групата на шляпоидите, с особен афинитет към книжната хартия и цветни моливчета.  Заместител на виаграта

Елфий (Elf) – от елемента елфий се правят много дълги електроди, с които се заваряват различни дупки. Символизира циничните поети в целия свят и действа особено възбуждащо на дамите.

Зеленгорий (Z) – нестабилен елемент, поглъщането в малки дози води до хронична любовна интоксикация завършваща в крайна сметка с пристрастяване към секс.

Зорий (Zo) -Известни са 2 изотопа на зорият- мета-зорий и гостий, и двата  са радиоактивни и имат период на полуразпад в порядъка на забавното.

Змеит (Zm) – благороден елемент с висока културопроводимост, формира безброй соли на въображението.

Иваний (I) – елемент, заместващ силиция в производството на интегралните схеми, така важни за програмирането.

Ивород (Iv) – находища на Ивород има в Испания, които се гордеят с тях. Iv се използва за направата на боички, от които стават най-скъпите картини, а също така и за цветни киноленти.

Айрън Идиотий (Id) – Използва се за повишаване твърдостта на сплави, напр. при производството на вибратори и кухненски прибори за рязане на членове. Предизвиква силен хилеж при допир.

Икарий (Ik) – артистичен елемент,  използва се като катализатор в химико-еротичните реакции. Ускорява пулса при вдишване.

Кръстюит (Kr) – Кристализира в сексагонална, плътно пакетирана алфа-художествена форма. Добива се от минерала фотошопит.

Лилиум (Li) –   насочва потоци от еротични йони през магнитно поле и измерва тяхното отклонение  върху медийна хартия. Оцветява лакмуса в хумористично.

Лилий (Livtn) – този елемент предизвиква смях при вдишване, действа като смехотворна гъба, води до пристрастяване. Напоследък рядко се среща в природата.

Литий (Li) –  силен афродизиак, при излагане на романтичен въздух, по повърхността се образува нежен слой разврат.

Лудород (Lu) – насища повърхността на музикалните детайли и повишава на музикалната им устойчивост. добива се от минералите Меломанит и Модит.

Мадуизардий (Mw) – силно електропозитивен тежък метъл, реагира бързо със студена и много по-бързо – с топла бира.

Миленкиум (Mi) – реагира бурно с хартия, а при при реакции с нея оцветява съединенията в цветни багри. Привлича метали при допир.

Надинкалий (Na) – метал, с особено силни магнитни свойства, привлича други метали и ги подлага на корозия чрез триене.

Неколовий (Nk) – Основна част на съвременните кинокамери, чийто ленти са покрити с тънък слой Nk, които повишават качеството.

Нелий (Ne) –  прокаран лъч от Ne през филмова лента, измерва еротично-художествената й стойност, отчитайки я върху фотографска плака

Ностромий (No) – Привлича като магнит елементите на шляпоидите, които реагират бурно с него чрез камшика и той отделя голямо количество топлина.

Ондиум (О) – повишава твърдостта на сплави, спомага за изправянето на криви ракети. Символизира пътешествениците по света.

Преславкий (Pr) – при обикновени условия е в твърдо агрегатно състояние, а в по-горещи е в течно и се използва за лубрикант за смазки при анален секс.

Румий (Ru) – сребрист метал, който издържа на полировка (дори на много здрава полировка). От елемента се правят кристални топки за гадатели. Или за хора, които просто обичат да пипат топки.

Руслантрадий (Ru) – елементът е открит от лудия алхимик Рафик Ал-Кабир, при опит да превърне камилско мляко в арак. Дипломатите го използват като успокоително.

Светлий (Sv) – Sv е силно поетичен – поразява дихателните пътища и предизвиква възбуждането им, а при високи концентрации причинява и оргазъм.

Светлиум (Sy) –  елемент, който има 4 електрона във външната си обвивка. Единият е за поезия, вторият е за забава , третия е за кино, четвъртия за романтичен разврат.

Силенциум (Si) – тежък, силно токсичен, радиоактивен метал с готически блясък. С острието от Si се правят кинжали срещу вампири-лесбийки.

Скаймендрий (Sk) – високо токсичен елемент, опасен за кожата. При контакт се осъществява камшична реакция и кожата се зачервява. Остро възбужда всички сетива. Шляпаноид.

Скротумий (Sc) – топчест елемент, който разяжда некачествената кинолента и се използва за определяне на качеството й.

Тоний (Tn) – елемент с хранително-вкусови качества, който влиза в състава на много кулинарни еротични ордьоври.

Тотенлихтиум (Tt) – сплавите на тотенлихтиума са здрави и издържат на големи сили на опън, но получаването им са съпроводени с бурни реакции.  също се използва като виагра.

Точкий (To) – Също от групата на шляпаноидите, To е силен невротоксин, оказващ влияние върху функциите на дупето на мъжката система. С пердашещи свойства.

Тонигосподиний (Tg) – нов елемент, Тg  е свръхпроводим към интересните теми и притежава свойството свръхфлуидност на интересите.

Тушковий (Tu) – влиза в състава и на фантастичните минерали, като ролята на елемента е  усвояване на въображението.

Узумакиум (U) – според легендите това е божествен елемент, метал, от който са направени пироните, с които е закован самият Исус Христос, както и ковчега на Мохамед.

Фрогий (F)- окисляващ елемент, който реагира чудесно с метълите, а при допир веднага разгражда памучните гащи, разяжда дупето до основи.

Яниниум (We) – благороден метал, We поглъща интелектуалните лъчения, и ги прави весели и  забавни. Затова се използва за направата на смешен прах.

 • Четирите конника на Апокалипсиса! 

По традиция вечеринките, откакто ги постанови Ел, завършват с рисунка. За съжаление не мога да рисувам като Миленка, Ел или Иво, но все пак гледах от ТУК и нарисувах четирите конника на апокалипсиса. Кои са конниците – те си знаят 😛 Добре де, не мога да рисувам, а минерала Цицит тотално ми е изпил въображението.

Ps Извинявам се за пропуснатите, но  тотенлихт ме юркаше да побързам с вечеринката, затова ще ги добавям в движение:) Какво стана с блога на Горуна? 😦

Categories: Blogworld | 61 коментара

Навигация

61 thoughts on “Менделеева таблица на блогърските елементи…или вечеринка в моето мазе

 1. „използва се като катализатор в химико-еротичните реакции“
  E, не, окончателно паднах под масата. 😉 Такова невинно, чисто, ангелоподобно създание … ц ц… 🙂 Браво на веселата дружинка, добре се е справила, дори отлично. Радвам се, че и аз присъствах на веселбата, пък макар и кротуваща си в колбичката.
  А конниц(ч)ките са… уникална работа. 🙂

 2. Рисунката е готина.

  • На същото мнение съм. Чак при трето вглеждане се забелязва, че леко е прекалил с употребата на цицит. 😀

   Ламоте, с годините все повече задобряваш в танците. 😀

   П.П. А според същите слухове какво е здравословното състояние на жертвата след манипулацията по маникюри? Следващия път не забравяй да ни купиш ръкавички.

 3. Руми66

  Ламоте
  как ми раздаваш артикула рано на сабахлам
  сега как се работи с мисъл за пипани топки от сребрист химикал, А.:D
  Оф пърдон сфери за гадаене на това, онова 😉

 4. Ламотя пак изби рибата 😀

 5. Хахахах, направо ти се чудя кога имаш време да го мислиш тия работи :Д
  Само едно не ми стана ясно – какво против имаш вампирите-лесбийки :Д По-добре те отколкото вампири-бляскави-гей-метросексуални (+ още някоя модерна глупост) 🙂

 6. Ламоте, циците са точно, ни бой са! 🙂
  А блогоелементите страхотно си ги подредил. 😀

 7. Ахахаххахах!Баси съединенията, елементите и танца!Още се подрусвам от смях.
  И ъъъ…еротика , при мене???Да не си пил от колбите,м? 😉

 8. cellfourteen

  Не знам кой и в каква връзка спомена вампири-лесбийки, но идеята много ме кефи 🙂 Да ги опазим за поколенията!

  Ура, появил се е: http://goruna.blogspot.com/

  • Стига човек да не е ял шкембе чорба с много чесън няма опасност и ще има да им се радват… много поколения напред :Д

   • cellfourteen

    По дяволите, четирите радости на тоя свят, които ме кефят по двойки, взаимно се унищожавали 😀

 9. nightwishel

  Йеееее…..каква страхотна рисункааааа!!!
  Падна ми меча в …ъъъ…препаската. 🙂

  Ламоте, Точкий и Тотенлихтиума възстановиха ли всички счупени колби? Щото скоро ще правя инвентаризация и мислете му нещо да не ми излезе!
  🙂

 10. Ми… фокин’ осом! 🙂 Хахахаха…

  Някои блогъри звучат като истински химични елемент(ал)и 🙂

  !

  Cult!

 11. Аййй, Ламоте, ай,ай,ай:D

  Да знаеш как разкърших снага с тоя танц. Излязох после, вървя и с балетна стъпка ПА(дам):D

  Пък с тия химични елементи така ме вдъхнови, че още докато си пиех кафето, наум започнах да съставям и да изравнявам уравнения. На, гледай до къде ме докара: доказателство (дано се отваря линка)

  Страхотни конници(ци)! 😀

  • Отваря се, отваря се. 😀

  • Миленке, докато съсредоточено проумявах описаните процеси, разтривайки си елемента Гъзий, стигнах до извода, че елементите Ондиум (O) и Хтомалий (H) неправилно се отделят в края на реакцията под формата на вода (най-малкото трябваше да се отделят като ракия). Дълбоко съм огорчен и че няма да има звездна френска Коледа. Аз защо слушах цяла година! На добрите деца не им се случват такива неща. 😥 😀

   • Аз се чудя защо виждам звезди в слънчеви дни, а то за мен винаги било Коледа!
    😀

   • Ностро, двата елемента много ми се искаше да ги Утая под формата на Уиски, но както спомен, беше рано, а в резултат на съединението ми с кафето, вдъхновението клонеше към изпарение.:D Но с тия елементи, в компанията на други ал(кохолни)кални, мисля че мога учебник да напиша:D

    Ел, ми ти си звезден елемент. Тия две звездички над оченцето ти, знаеш ли колко светлина отделят и как ме радват:) :*

   • Z

    Или трябва да сменя дрогата или да сложа очила… въпреки, че виждам и слънцето и звездите.
    Колко по-наделеч да трябва да виждам, дейба!
    Ама Миленко, що тъй са размазани тез’ реакции дето си ни ги онагледила?
    Да не би да е защото елементите участващи в процеса, както и катализаторът им, са от групата на размазващоидите?
    /етимологията на размазващоиди е съкращение на словосъчетанието: размазващите ни идиоти/
    🙂

    И не знам… тук ли е мястото да се оплача? Май не е. Чекай да го потърся!

  • Z

   Или трябва да сменя дрогата или да сложа очила… въпреки, че виждам и слънцето и звездите.
   Колко по-наделеч да трябва да виждам, дейба!
   Ама Миленко, що тъй са размазани тез’ реакции дето си ни ги онагледила?
   Да не би да е защото елементите участващи в процеса, както и катализаторът им, са от групата на размазващоидите?
   /етимологията на размазващоиди е съкращение на словосъчетанието: размазващите ни идиоти/
   🙂

   И не знам… тик ли е мястото да се оплача? Май не. Чекай да го потърся!

   • Светла

    Боже, глейте к’во ми стана на аватара и коментарите ми зациклиха… с химията шега не бива, май 🙂

   • Хахаха, радвам се, че виждаш и Слънцето (себе си визирам;P)
    Миии, размазани са щот’ протекоха без слънчева светлина. Ай няма да ти казвам в колко часа съм ги съединявала, че аватарът ти ще поZеленее 😀
    🙂

 12. Даа, конниците много радват. И тъй като съм доста скаран с химията си избрах елемента Вълкановит (V). Тъй като за него няма никакво обяснение 🙂

 13. Туй то!

  И какви са Ви доказателствата за тук оповестените качества на блогоелемент(ал)ите, професор Ламотин? Емпирични или интуитивни?

  ‘Щото Bl причинява тежки изгаряния само на разгологъзени телесни части, та се питам: „К’ъв го дирите в хорските лаборатории по гол… трибуквеник“ 😀

 14. Nadinka

  Ламоте, ще ти натрия… лагерите! 😀

 15. :)))Кога имаш време да измислиш такива бисери ,честно ме разби от смях….:))))

 16. Узумакиум – пироните! хахаха:))))))

  Ламотски, Wow! That’s the fuck!
  .. благороден г(ъ)з, хахаха, както е казал Пикасо – It does so fucking look like her!

  :))))

 17. diandra

  Ламоте,
  надрусал си се с някакви благородни и отровни газове от тая менделеева таблица ..и ти се привиждат разни неща в твоето мазе:))
  Пропуснал си елемента Ламотий – предизвикващ неистов хилеж поради сложния си, несериозен химически състав :))
  Невероятен си!

 18. Ех, слава богу, не само аз започвам с „Н“. 😀

  Аве, Ламоте, как можа ве! Толкоз химия да наблъскаш в един пост. Заради теб виж как ме е подредил елемента Миленкиум. Кара ме да взаимодействам с два от основните елементи от групата на Шляпаноидите. Че то задникът ми толкова реакиции не е и сънувал! Що не вдишаш малко Н(х)елий, а?! 😀

  Сега отивам да се карам на Миленкиума. Добре, че не е шляпаноид. 😀

 19. Хахах, приятелю, трябва да те черпя с арак при първа възможност! Да пием, докато можем, защото много вероятно е да леем сълзи…

 20. И сега ръцете горе, гащите долу!
  La…La…La

  Ти си мултифункционален автокатализатор, който инспектира и визитира блогохимичните реакции под прикритието на лакмус, уж случайно и усложливо навъртащ се с инструмента си за „топване“.

  😀

 21. gost

  Аууу, от днес чета екологично! Като гледам, книжките ще ги прехвърлям на собствена светлина… 😀

 22. LOLz & respect, m8. 🙂

 23. Uzi, thanx bro 🙂

  gost, добре казано 😀

  ахха, Зеленгорова, луда си за връзване :Р ЛА ЛА ЛАЛА 😀 Инструмент за топване 😀 😀 Твоят елемент определено е опасен 😀

  Руслане, и сълзите също са повод за пиене на арак, макар и да предпочитам да пия по хубави поводи 🙂

  Ностро, аз ти казах, че трябва да се жертваш в името на науката :р. Шляпаноидите не са добре изследвани, а имат толкова много свойства, а Нострият е най-податлив на реакции 😛

  Diandra, мерси, ама аз от вашите блогове черпя вдъхновение и се напушвам :Р 🙂

  Angie, знаех си, че си от благородно потекло 😀 Сигурен съм, че си като хелий, после всички ще пеем като БиДжийс 😛 Ще е забавно 🙂

  Онди, така е, Точка и Тотенлихт (миднайт) ме заплашваха с камшик и то публично в блога на последната :X Как да не го напиша :Р

  Лоша Надинка, лоша. Ще те неутрализирам с киселини 😛

  Блага, тестовете провеждаха други, аз записвах резултатите 😀 Не съм виновен, завършил съм Академията по Гъзообразна минеералогия 🙂 Ама и ти как откри моят елемент, от коя школа си 😛

  Вал, а науката все още не може да си обясни уникалните свойства на Валиума 😀

  ее, Миленке, веднага те вземам в лабораторията, много ми харесва как си подредила елемента Нострий 😀 Все така! И с по-опасни елементи може:) Ти си гений по химия, хах толкова добре умееш да комбинираш елементите, ще имаме сигурен търговски успех!!

  Ееел, звездичките са защото се надиша със звезден прах в лабораторията затова 🙂 Ама да знаеш, дай да купим цифров струг, че Точка и Тотенлихт свалиха ремъка от стария струг и ме шамариха с него 😦

  • Професор Ламот, как от коя?! Неприемливо е да не познавате историята на собствената си страна. Естествено, че на социалистическата школа. Тогава учехмеее… Не си играехме на тинтири-минтири като вашето „пропаднало“ поколение. Пък който от нас, „правилните“, не успя в кариерата, поради очевадни причини – стана блогър, и се запозна отблизо с характеристиките на „пропадналото“ поколение. 😀

 24. Конниците на апокалипсиса – ТТП, Жестокост към животните, Неща, които не проработват както трябва дори и след като ги фраснеш (но тайно Безалкохолна бира) и Големите тежкари ;))), но не си ги представях чак като портрет на лейди Годайва след запой на незнайния автор.

 25. gergana

  само още едно уточнение за елемента Герганий(Ge) – той е от групата на неизчерпаемите (да не се бърка с незадоволените), т.е. можете и ви препоръчвам да го ползвате редовно, навсякъде, поголовно, по всяко време и повсеместно, абе, до дупка дет’ се вика, още по-добре се проявява в многовалентни връзки, не го щадете, щото и той няма да ви пожали, ако му паднете 😛 😀

 26. Точке, не знам какво е станало с жертвата, но ще го познаем по походката! 🙂 А за танците, сериозно, много ме кефи дядката, винаги съм искал да танцувам така :)) Иначе съм голямо дърво 🙂

  Елф, you’re welcome! блогоелементите са като (пак ще цитирам популярен автор): ленти от оргазъм, дъх на праскова 😛

  Лили, добре де, хвана ме :), пих от колбите, само че за твоя елемент пратих едно птиче да разузнае 😛 Ама и ти действаш като смешен прашец 🙂

  Ikaria, да знаеш доста буйстваше в колбичката 😀 Но все пак те писахме като благороден елемент, защото оцветяваш лакмуса във всички цветове на дъгата 😛 🙂

  ahahah, Тушков, нека позная вампири-лесбийки и чорба с чесън, хахах. Мерси за линка с блога на Горуна, добавих я и в елементите 🙂 Между другото имаше един як филм : Убийците на вампирите-лесбийки, или нещо подобно беше

  Силенциум, имах предвид друг тип острие 😛 и не са за убиване, а за пенетриране и превръщането им в страйт вампири-нимфоманки 😀 😀 хихи

  Бънги, рибата символизира Исус Христос, а нали сега е Великден (Бог да пази яйцата), и аз затова с рибата 😀

  Руми, ама и ти после как подреди топките, гюлетата де, хахах, чудесен пост си направила :))) Ех, само не каза по кои си падаш най-много :Р

  Бочев, къде се губиш бе човек, бяхме те забравили, ето сега чак открих елемента Бочевий :))

 27. Скай, историята за лейди Годайва ми е една от любимите! Ето как жените трябва да решават проблемите 😛 Шегувам се:)(да не ме нападнат пак феминистките, че и без това съм недолюбван) имал съм мокри сънища, ама да я виждам четворно, трябва доста бира да съм пил 🙂

  gergana, е, сега всички си пише този поливалентен елемент, с пристрастия към органичните оргии 😀 Направо любим ми стана 😀 😛

 28. Змей, изпуснах те без да искам, ама тъкмо пак си преброявах циците на картинката, да не съм изпуснал някоя. Ех, четири чифта са добрее 😛 😀

 29. Ламоте,глей сега до какво ме докара с твоите задници и шляпаници –> потърсил някой в google (вероятно ти) „гъз дето се шляпка игри“ и намерил познай кого (вероятно мен).

 30. Култово, нищо че линка е странен.
  🙂

 31. Ламоте, това за буйстването звучи точно като моя милост, добре, че поне съм била в колбичка, че нищо чудно да стане някоя експлозия. ;-p Особено в съприкосновение с някой друг блогоелемент.
  Вампирките-лесбийки са толкова секси, колкото и лейди Годайва. Или вампирка, правеща орален секс? 🙂

 32. Сигурен бях, че учЕн от твоята величина не може да изпусне факта, че Дриниум намира приложение в порнографията! 🙂 Той така е открит! Незнаен човечец се е източил върху непроявена кино лента и моментално е последвала реакция! 🙂 🙂 🙂

 33. midnight

  Ламоте, моля ти се, това с друсането е проявяване на творчество при работа.
  освен това – чупките много добре ти се получават. признай си, че от стимулиращите пляскащи тренировки е имало полза 🙂

 34. Хехеее, Ламоте, да ти имам въображението. Пак си ни курдисал. 🙂 🙂 🙂

  А конничките са зашеметяващи, хахххх. :mrgreen:

 35. Фроги, ама повече си падаш по конници-юнаци, нали ? 😀

  midnight, признавам всичко 😀 E, как ти се стори вечеринката, поне за мен беше стресиращо 😛

  Дринов, знаех си, че е така! 😛 честити ти празницици 😀

  Ikaria, чудна идея! Вампирки, които вместо кръв се хранят чрез орален секс! 😀 Страхотно, такъв роман би би издухал Стефани Майер по продажби 😀

  весели празници на всички 😀

 36. Весели да бъдат !
  Хайде,че възкресението чука на вратата 🙂
  Religulous

  • хах, на мен любимата ми сцена бе, когато Махер попита един конгресмен дали вярва в говореща змия и ябълката на греха 😀 😀

 37. мухахахахахаха – останах обездумена и хълцаща от смях 😀 уникумии си ти, Ламоте! Ще’с повторя с колегите по-горе – ама как ти ги ражда въображението – просто вдъхновително-съсипително! RESPECT! и рисунката е страховита 😀

 38. опс, ама Светли, ама аз за срам и резил съм те забравил 😳 Вече и ти си добавена де, като Светлиум 😛

  • wowow – ама си поетична душа, бей 😉 пък и как хубаво си ги подредил всичките! остава ми да овладея жонгльорството – хихихи 😛 (с акцент върху романтичния разврат!)

 39. Пхахах, наминавам през Ламотското кралство, за да пусна следния линк: http://9gag.com/gag/117890/ 😀 😀 😀 win!

 40. makqvi mrasnq pytkari smotani !!!!!!! kakva e taq mendeleeewa tabilca we ta6aci mazni grozni makqvi da eba

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

Блог в WordPress.com.

%d блогъра харесват това: