Ръководство за блогъри

Вече цели осем месеца съм блогър!  Затова мисля да напиша нещо като „Наръчник за младши блогъри“ или „Пътеводител из страната на блогърите“, или нещо подобно, защото вече знам кои теми силно интригуват блогърите и събират маса народ пред блогърските площади. Е, кои са най-горещите теми в блоговете?

  • Религии

Споровете за религиите винаги генерират много мнения и горещи дебати. Всъщност всички те протичат по един и същи начин: вярващи и атеисти взаимно се критикуват на „интелектуално“ ниво, като едните се смятат за духовно „възвишени“, а другите се стараят да мислят рационално. Независимо на коя страна сте, изберете някакво крещящо име за заглавие на публикацията, така че да съберете максимален брой протестиращи и сърдити. Например: „Всички атеисти са кучки“, „ Иисус гей ли е бил?„, „Папата наистина обича децата!“, „Вчера говорех с Бог!“ или „Боже, прости ми, съгреших с целия отбор на ФК Академик“.

  • Секс

Аха, да си дойдем на думата! Тук включвам всичко на тема сексуални взаимоотношения. Те много вълнуват блогърите. Така например, онзи ден възникна въпроса „Дали може един мъж да бъде изнасилен от жена“. Хм, след дълго мислене стигнах до извода – да, но само ако жената си монтира дилдо и е садистка. Разбира се може да предизвикате и противопоставяне на половете, като се обявите за феминист/ка или сексист/ка. Очаквайте  мрънкане по заглавия като:   „Ужас! Жена ми е шопахоличка!“, „Превръщат ни в кухненски робини! Да им спрем секса!“ или просто да скандализирате с публикации от сорта на: „Гаджето ми е садо мазо. Вече седмица не мога да си седна на дупето 😦 !“ А може да направите двоен удар като смесите секса с религиите: „Прави ли Бог секс? С кого?

Някоя хубава снимка на нечий задник също може да привлече внимание.

  • Политика/Теории на конспирацията

Както знаем всички в България разбираме от политика и затова сме…. най-бедната страна в ЕС. Тия дни гледах великия сериал „Новият политик“ с Алън Копеле, пардон Копле, а от него може да вземете доста интересни ( и радикални) идеи с които да привлечете вниманието. Като например:

В защита на робството“ – робството задържа заплатите ниски (съответно и цените)  чрез създаване на голяма неплатена работна сила. Намалява ръстa на населението чрез разделяне на семейства, намалява и разходите за транспорт, робите спят на работното си място, а така се разрешава и жилищната криза!

Гениално! Да се унищожи националната здравна служба и да се лишат жените от избирателни права! 😛

Е, може да се заемете и с критики отправени директно към властвуващите, тази сган, която употребява вотовете ви, за да гради бизнес-кариери.  Псувайте на глас Бат Бойко и Гей Сергей, както и всички останали кюфтета в парламента. Задавайте въпроси като: „Защо всички тоталитарни вождове са плешиви?“ – Ленин, Мао, Живков, Горбачов, Бат Бойко, Царя, а и Сергей Дмитриевич оплешивява. А бе хора, не вярвайте повече на плешовци бе! Научете се!

емии…Политика!  Това си е цяла вселена от теми.

  • Ревюта на филми, книги и албуми

Може би ви е писнало от супергероя, който накрая изтрепва  лошите в завод за белина? Или са ви  писнали всичките гей/тийн  вампирски романси? Или от супер-оригиналното послание на всеки военен филм – „Войната е лошо нещо“..да бе, това не го знаех.Получили сте разстройство от книга на Стефани Майер? Е, имате възможност да излеете страданията, причинени от някой филм, книга или музикален инвалид. Може да ги миксирате и с горните теми, например: „Катрин Бигелоу спечели Оскар само защото е жена!“ или „Господин Том Круз, ходете си наврете сциентологията там, където слънцето не огрява„.

Ние блогърите обичаме да правим ревюта и после да спорим за тях.

  • Щафети

Още една мания сред нас блогърите са щафетите. Правите един лист с въпроси и след това го разпространявате нататък по блогрола. Може да съставите щафета от всяка тема, която ви хрумне: „Как чета“, „Как го правя“, „Как готвя“, „10 неща, които мразя у блогърите“ и т.н. Е, не е желателно щафетите да са озаглавени „Как маструбирам“ или „Как крия данъци„, но вие си знаете…

  • Рецепти

Никога не съм и подозирал, че рецептите ще са толкова популярни сред блогърите! Всички обичаме да муаме и тумбасите ни да са пълни. Липсва забавен блог за рецепти, къде отиде чувството за хумор на рецептопишещите? Ще е яко някой да пише рецепти от сорта на „Ролца от плъхове„, „Шоколадов пай с руска салата„, „Шкембе чорба от котка“ или „Салата от очни ябълки“ и т.н. Освен това сега е много модерно да се възобновяват използвани или негодни вече продукти, криза е все пак. Затова трябва да има рецепти като „Рециклиране на повръщано“ или „Сандвичи от мухъл„.

Тези рецепти имат двойно значение – могат да се използват и като начин за отслабване!

  • Негодувания

Да се разберем – блоговете са основно място за негодувания. Негодувания срещу цялата система: администрация, електрозахранване, топлофикация, бюрокрация, телекомуникационни компании, градски транспорт, скапано обслужване, интернет  доставчици и кабелни ТВ, здравеопазване, полицейски служби, IT, сива икономика, парламента, министрите…общо взето сме заобиколени от много задници. Блоговете могат да послужат като пенкилер, а и винаги се намират блогъри, които да ти съчувстват. Може да започнете деня с публикации като: „По дяволите, офисът ни е тесен и задушен, а колегата страда от газове!“, „Спрете чалгата в градския транспорт, мама ви селска!“ или „Ужас! Намерих мое нощно изпълнение в замундата! Кой от вас, простаци, го е пуснал?

  • Пътувания

Преместете фейсбука в блога си и покажете на целия свят хотела, в който сте правили секс, плажа на който сте се пекли или пустинята, в която сте яздили камила! Не е ли страхотно? Изберете няколко снимки на които не изглеждате като крокодил ( на мен ми е ужасно трудно 😦 ) и ги публикувайте в блога! Всички искаме да ви видим! ( и след това да ви се подиграваме :P)

  • Други

Много са темите, които вълнуват блогопространството. Някои пишат стихове, други есета, трети – а бе и те не знаят какво пишат. Има и такива, които промотират фирмени, корпоративни дела и обекти или уменията си. Имайте предвид, че ние блогърите сме уникално егоцентрични натури с голямо самочувствие и неизчерпаема нужда някои да ни обръща внимание. Слагайте линкове, коментирайте нонстоп когато можете и задоволете егото на негово величество блогъра!

–––––

Categories: Blogworld | 84 коментара

Навигация

84 thoughts on “Ръководство за блогъри

  1. Леле, аз почти втора година се мъча, а половината неща не съм ги използвал:))) Значи тепърва милото ни блог пространство да трепери. Само да ми пратиш първо ръководството на мен. Запазвам си ред.

  2. Има една такава работа,обаче и аз като Владо имам празни полета – сексът ми вече не е много за пред хора(смях) и не пътувам много и по интересни места…
    А по същество и идея си прав, може би не само и толкова егоцентрични, работата е по-комплексна и богата…
    Помня като малък, много съученички, най-вече имаха тетрадки, в които пишеха вълненията и преживяванията си и ако някой им вземеше тая тетрадка и я четеше, добиваха една физиономия, сякаш им правят клизма, докато нашето – напротив, вижте ме какво направих, или колко съм мъдър (смях)

  3. Много добро! 🙂 Хихихи, някои от темите са много интересни, трябва да пробвам.:D

  4. Руми66

    Ламоте пускай това нещо в оборот, ще се хачрчи.

  5. Много добре, Ламоте! Наблюдателен си и не те мързи. 🙂
    Само забрави блоговете за SEO – множко са и те, като че ли някой им изпълнява „съветите“. 😆

  6. Знаех си аз, че нещо не правя както трябва ;Д Но пък за целта категорията на блога трябва да се смени от „личен блог“ на „мултиблог“ или „манджасгрозде“ 🙂

  7. Знаех си аз, че не трябва да съм толкова строго профилиран 😦 😀

    Забелязал съм, че която и от темите да си избереш, една снимка на гола мацка винаги върши добра работа 🙂

  8. Ламоте!! супер!! 😀 😀
    докато четях примерните теми за щафети, се хилих, а после на рецептите – щях да повърна 😀
    определено имам да наваксвам и аз – ей на, за политика и религия не съм писала, трябва да се поправи :))

  9. Ламоте, къде отърва спорта – най-фенската блог-тема. Едно споменаване на Бербатов и знаеш, че под 150 коментара няма как да спреш. 80% ще го псуват както само българина си знае, 20% ще удържат фронта на интелигентния футбол.

    За всичко останало си просто перфектен. Аз, например, написах пост против религията, а под него се скъсахте да говорите за секс, феминизъм и кой бил пръв – патката или кокошката. Сега ме е страх да напиша нещо за секса, че сигурно ще го обърнете на римокатолицизъм – не че там няма секс, особено извращения.

    Сега като се замисля, някой не се ли сеща за нова щафета?… 🙂

  10. Да. Шпек-салам 😕

    @lammoth – много ми се нрави написаното (: погъделичка ме на точното място по нежната блогърска душа

  11. Rелигия,Sекс,Pолитика и Dруги/?!/ на тези теми не съм писала.Ще трябва да се поправям значи…:D

    p.s.ако изнамеря малко/доста/ свободно време ще ти покажа къщите на моите мечти от щафето-саламите 😉

  12. Ondine, искам веднага да напишеш нещо на тема секс с монахини! 😀 Ще покриеш и трите теми 🙂 Нямам търпение да видя къщурката, дано статията ти излезе скоро!

    Dreamfall, здравей! 😀 Според моите проучвания блогърите предпочитат блоговото гъделичкане пред секса! Не е за вярване! 😀

    Ностро, ама как няма да го псуват като играе за Юнайтед 😀 От кой отбор според теб е Бог?:) А за щафетите, не че съм подстрекател, ама какво ще кажеш за „10-те блогъра, които мразя“. Е и може по-миролюбиво: 10-те блогъра, с които бих правил секс“ ? 😛 “ ? Други идеи?

    Лита, знаех си че ще ти харесат рецептите 😛 Блогът ти затова е толкова приветлив и симпатичен, защото не си писала по тези досадни теми, така че не се притеснявай 😉

    ама Дринов, недей така..после защо има феминистки 😛 Жените искат да гледат мъжки задници! И все пак, long live the boobies! :Д

    Silentium, трябва да напишеш някоя готик рецепта, според мен от теб би излязъл чудесен гот-вач! (от готик и готвач :P) А, освен песен на месеца, може да добавиш и готик мацка на месеца 😛

    фроги, аз затова не ги споменах, а и пък какво е това SEO? 😀 Не си права, много ме мързи, тази статия я почнах преди две седмици 😀

    Руми, в момента смятам дали от продажбите ще имам пари зa Хаваите 😀

    Бънги, нека позная, темите за секс са те впечатлили, нали? 😀

    Кръстю, еех, времена и нрави, как се променят. Аз като бях ученик, една ученичка насмалко да ме пребие задето не й попълних лексикона :O А сега в туитър хората съобщават дори кога ходят до тоалетна, както се вика What’s next? 🙂

    krizt, ще ми е много интересно да направиш ревю на филм 😀 Но това е хубавото, че има толкова разноцветни блогъри!:D

  13. Ламоте, някои неща не искам да споделям с всички ;Д Пазя си ги само за себе си, егоистично :Д

  14. Ламоте, тъкмо писах за щафетка „Десетте блогъри, на които ми се иска да счупя главата“ и нетът ми се прецака. Ама ти уцели точно, ахахах! 😆

  15. Ламоте, а „Десетте блогъра, които правят секс“?

    Щот е ясно, че останалите 150 хиляди само пишат в блоговете си. Просто няма време за секс.

    Dreamfall, щафетата шпек много навява на сексуални помисли. Ще объркаш блогърите. 🙂

  16. Искаш да кажеш, че ще ги объркам още повече? Не вярвам. Блогърите са сбъркани.

    Аз съм виждал блогъри, които правят секс… с блога си. Всъщност правят секс наистина, но пишат за това в толкова натрапчиво-поетичен стил, че се чудиш дали всъщност не фантазират че си лягат със заглавията на темите си и с прилагателните, съдържащи се вътре.

    Те са една малко по-талантлива версия на порно-Ботев поетите, но за малката групичка от хора, които им „светят“ и не-няма-да-кажа-какво-друго-правят-докато-четат сигурно са полезни.

    Относно шпексалама и объркването – то е малко като вица със студентката на изпит по анатомия и шпек-салама [който няма да разкажа, поради технически съображения за сигурност и 18+ съдържанието му].

    И въобще очевидно е, че шпек-салама заема много специална роля. В крайна сметка всяко нещо на този свят си има край. Само щафетката шпек… сещате се.

  17. diandra

    Ле-ле, кога стана цигане, кога ти почерня д….о?
    Само на 8 месеца си и вече съвети раздаваш – какво ли ще е като станеш на 18 месеца : ))

    • е, как какво – много ясно, че по това време вече ще е издал „Блогване 101“ и то на хартия, трето издание 😉

  18. @Фроги, ама че си подстрекателка 😛 Предлагам ти да започнеш щафетата, а и като те познавам, сигурен съм, че ще стане култова и ще има много драми и развръзки 😀 Дай старт! 🙂

    @Ностро, ахах, всички знаем колко си прав, но издайнически си мълчим! Но ще е забавно да се правят опити да се познаят точно кои са отцепниците, които го правят! 😀

    @Dreamfall, тъкмо се чудех какво е порно-Ботев поет, но посетих блога ти и забелязах статията . Отдавна не бях чел толкова оригинален културтрегерски анализ, нямаш на представа колко съм съгласен1 дано порно-ботевата чета не потопи останалите в блатото де 🙂

    ахах, diandra, Лита го каза много добре! Лита,напомни ми после да те наема като старши съветник 😀 Смятам ръководствата да придобият статут като тия на Мао Дзъдун и всички блогъри да ги размятат като китайчетата едно време…муахахаха 😀

  19. само защото съм скучен – тва за порно-Ботев поетите го е писала Лили – http://livtn.wordpress.com/ (изглежда, че още веднъж те извози :P), но аз също съм известен радетел на идеята и разпространител на Нейното слово

    извинявай че ти превръщам коментарната секция в чат, но credit where credit due си е важно.

  20. 🙂 ама няма ли и тук да се наглисти масивката, ще станем като вестниците 🙂

  21. масовката – извинете ме 🙂

  22. Сеееееекс 😀 😛
    Честито да е Ламоте! Сега осем месеца – до 2012 значи почти ще ги закръглиш на две години 😀 😀

  23. Сееессскисст такъв! Поне седем-двайсе изречения мога да изкарам, в които изразяваш сексизъм. Не, не го бъркай със секс! Ако беше секс, на линия съм!( шнелЕР бе!):)))

    И квоуу?! Нищо, никъде не се споменава за блогъри от „моята“ линия. Ба си.. Сексист! Тва за първи път го споменавам!

    пп- определено ми се иска да напиша за “ Рециклиране на повръщано“. Мятат ми се някви размисли с гной, плюнки и все такива халтурни думички.
    :)))

  24. Усетил си пулсът на времето.
    Голям трафик се реализира и при ревюта на компютърен софтуер.(правя проба в петък)
    Но пък западният блогър разчита на микс от щекотливи темички.
    А днес трафикът на Skeleton Crew е просто бесен.
    http://zamunda.net/details.php?id=238103&hit=1
    Кой ли ще се заеме с ревюто 🙂

  25. Вал, с култовата си оценка 3.2 в imdb трябва да е нещо невиждано досега:) Подозирам, че финландците се оляли с водка преди снимките 🙂 Но ще го гледам, изглежда като бъзик. А за софтуера и програмирането си прав, но на мен са ми дяволски непонятни, аз съм простосмъртен:)

    Ирония, Ирония
    аз…сексист! Отричам! Но затова пък съм от шнел арбайтерите 🙂 Чупя рекорди по бързина! Твоят блог попада в категорията „секс-инквизиторски с феминистки наклонности и диктаторски рецепти :P“
    С нетърпение чакам да ме поканиш на вечеря с гнойни понички:@

    Преславски,
    аз вече си написах блогърското завещание. Всички цици в блога ми съм ги завещал на теб! :Д Да знайш!

    Богомиле, нали блоговете са си медии един вид 🙂 Жълтото е могъщ цвят, винаги надделява. Питай гащите ми! 😀

    Dreamfall, ама оназ калпазанка Лили ли го е писала? бхахаха, чак сега забелязах участието, предполагам че „празненето върху стената“ ме е объркало, хаха!. Но аз прочетох и други култови статии като GB ATFAF (проверих този път дваж пъти, ти си го писал :P), браво за продукцията!

    Лита, йес, ще станем богати и ще си купим фантастични къщички (потрива ръце)
    😀

  26. „Блогърите, които правят секс“

    с(екс/оци)ологическо изследване, върху плодовитостта на средностатистическия блогър, подкрепено с представителна извадка от десет нагледно здрави и половопригодни индивида, поддържащи собствени блогове и матрак 200 х 180 см.

    1. Преславски – случаят е очевиден и набиван в очите ежедневно и по няколко пъти. Хиперсексуалността му обяснява факта, че успява едновременно да блогва и да го прави… без приятелката му да разбира, че блогва. А понякога и че го прави.

    2. Musical Universe – изключително продуктивен на ниво матрак, в следствие на което не му остава време за постове, нито да отговаря на коментари. Блогва през ден клипчета от Ю Туб, които дори не е намерил той. Типичен пример за блогър-сексуален-плагиат.

    3. Le Grand Elf – той е единственият блогър, за който може да се каже, че прави секс без да е осъществявал физически контакт. Всеки посетил блога му плюс Бла и вероятно още един-двама блогъри от ДРУГИЯ ПОЛ могат да поТВЪРДят това. Толкова е изкусен в методите си, че дори няма да разберете кога е свършил. В момента пише дисертация на тема „Автофелациото – автогол или просто чисто гол“

    4. Cinemascrotum – който го е виждал да излиза от киносалон, знае за какво говоря.

    5. Узурпаки-Бла – дълго време той бе праволинеен асексуален блогър, но от няколко месеца оределите му и кратки постове го издават. Скъсва се от секс или го скъсват от секс – никой не е наясно по въпроса освен той и Кристофър Хитчинс.

    Край на първа част

    (Ламоте, оттук нататък си ти.)

  27. Ламот има какво да каже. Все пак в блога му под всяка статия са минимум 10 коментара 🙂

  28. ахахахаха
    ама това е ГЕНИАЛНО Ностро. Обаче, как ме насади ма пачи яйца, като ми остави женското съсловие, затова ти го връщам тъпкано. Аз ще изкажа съмненията си около 5 блогърки, а ти ще завършиш с останалите 5 блогърки за да станат 10!

    1. Найтуиш_Ел – напоследък все казва, че няма време, има много работа, върши две три „работи“ наведнъж. Дааааа бе! Много подозрително!

    2. Бънги – Бънги непрекъснато казва, че я мързи и че не й се става от креватчето. Не на нас тия, Бънги!

    3. Надинка – помните ли как се радвах за световното първенство (ААААА), а тя дойде и се оплака, че идвало безебен месец! Представяте ли си? И един месец не може да издържи!

    4. Ирония – а сега да й го върна, задето ми казва, че съм сексист! (като се замисля, какво е лошото да си сексист? :)) Според мен Ирония е нимфоманка 😀 oops надявам се, че не знае къде живея!

    5. Лита – замина за Швеция и изостави блога си!!! доста съмнително!

    а сега Ностро ти довърши ТОП 10 на блогърките! (после ще довърша 10-цата на блигърите)
    Нарочно ти оставям Скай_Мендър на теб, та да отнесеш пердаха ти, освен това живеете в един град! Муахахах. Хак да ти е! Освен това ме е страх от Фроги и gergana, така че пак ти го отнасяш!)

    Другите да си признаят!

    Руслане, да ама аз правя 2/3 от тях, ахаха. Ставам ли за политик?

    • 6. Sky Mender – влезте в блога й и поседнете… Да, знам, прашно е и злокобно, а надвисналите тежки паяжини съвсем не допринасят за по-ведрото ви настроение. Усещате течението, което ви лъха от полуоткрехнатата врата към мазето – едно идеално помещение за вечеринки, но така и невлязло в употреба, въпреки опитите на Ел да вкара блогърското общество там. Някъде от далеч се чува свистенето на вятъра, вълчи вой и да… стонове, на моменти равномерни, на моменти – не. Полюлеят се клати. Дъските на тавана скриптят. Няма съмнение, Скай си е вкъщи. Радва се на матрака си и няма никакво желание да го сподели с нас. А е едва два и двайси на два. Ми кво пък – вчера беше десети, десети, десети и какво променя това!…

      7. Точка – всички знаем кой блогва и коментира с Ламот и моя милост посред нощите – точно така – този, който си е научил уроците през деня. Всички знаем, какво прави тя през ноща, но никой не си е задавал въпроса къде се губи през останалото време. Пътува? Съмнително, не може едновременно да се караш с виваком и в същото време да обикаляш с автобусите по прашните междуселски пътища. Първото изисква да си 24 часа на линия върху матрака, така че при приливите на гняв да не се изчаткаш в някой остър ръб, а всеки знае, че матракът е най-безопасното място, когато (не) искаш да се наръгаш на нещо остро.

      8. Фроги – наскоро тя ме нарече сладурче, така че ще кажа само какво се е чувало в радиус от няколко квартала около спалнята й: „Йееееаааа, Фрогсън, йеееаааааааа! Нофинг елс медъ уен ю ар уит ми, бейб! Ду ю уант уиски ин дъ джар?“. Койт разбрал, разбрал.

      9. Светла – тук няма никакви съмнения, защото тя го е правила навсякъде и пред всички. Често и зад тях. Понякога и отстрани. Отгоре. Отдолу, под и над, с, без, на, през и чрез. Много вероятно е и да не сте разбрали ЧЕ. Това разбира се не я прави милосърдна к… ъъъъ сестра, а просто разкрива образа й, чрез който тя изпитва зрелостта ни. След което може, а може и да не може да ни покани да й видим матрака. Но само толкова. Който видял, видял.

      10. Анджи – толкова е заета да го прави, че често забравя да позволи коментарите към постовете си. Може и да ви се иска… да коментирате, но след като тя е казала НЕ, значи НЕ И ТОЛКОВА! Принципността изисква жертви, няма как.

      11. Онди – ако имате навика да викате… в коментарите, тя е човекът, който ще ви скастри. Защо ли? Ами защото й е писнало всяка вечер от писъци, пъшкания и охкания. Около нея винаги се усеща секса с аромат на прясноприготвена торта. Така е защото след секс се огладнява и до матрака винаги има нарязана торта за подкрепа.

      12. Лу – ако се чудите защо напоследък музиката рядко звучи в блога й, това е защото същата оглася нейните покои и това се чува много, много надалеч. Навремето нацистите така са измъчвали жертвите си, усилвай докрай радиото. Лу е запозната с методите им. Тя знае всичко, но понякога забравя, че и ние знаем всичко… Е, почти.

    • Има защо, Ламоте, има защо… 😈

  29. Пропуснал си, че освен засягането на горните теми е добре винаги стриктно да се придържаш към мейнстрийма…, който по възможност да е разгледан в светлината (познай) пак на гореизброените. Освен това кой не обича кренвирши шпеци на тема „10-те блогъра, с които бих правил/а секс“ (имаше подобна преди време, ама вие с Ностро изтървахте).

    Ако на Ностро критерия му е матрака, би трябвало да му оглавя класацията с почетна грамотна в добавка – моят е 220х200, поръчков. (почти съм обидена, че не ме класира 😉 )

    • еее, недей се обижда Скай! За твое сведение ти беше първа в списъка на заподозрените, но след това реших да прехвърля отговорността на Ностро и той да отнесе пердаха! А и ти е по-близо 😛

      Леле, как съм изтървал такава забава! Виждаш ли, вече имам блогърско мислене! Моят списък щеше да включва 100 и щях после да се оправдая с късогледство 😛

  30. Ау, какъв секс кипи тук, чак пуши. Ламоте, веднага червена точка на блога. :)))

    Ностро, 2 бр. матраци съм счупила вече, обаче не си признавам как. :Р)

    Предлагам и огледална верижка да има: с кого бих тинтири-минтири и с кого не бих същото. 🙂

  31. БРИЛЯНТНО Ностро ахахах, коментарите ти са за отделни постове и за рамки :Д Това е нещо средно между Лъвкрафт и Даниел Стийл, ахаха. Е, да споменем и оперните напеви на Скай! 😛 😀

    Точке, значи някои си е играл на каубоя стреля по индианци в Дивия Запад, а? 😀 😛

    Фроги предложи това „Десетте блогъри, на които ми се иска да счупя главата“, какъв боен дух само! 🙂

    Ех, в тази статия трябваше да разискваме екзистенциални блогърски проблеми, а тя каква стана…всичко наклони пак към точка 2 😀

    • Кого залъгваш, Ламоте, точка 2 винаги е била точка 1. 🙂

      И мерси, че включи Даниел Стийл в профила ми. Някак си винаги съм я усещал в себе си! 😀

  32. Сладък живот

    cool! 🙂 много ми хареса! на същото мнение като теб съм.

  33. ееее, разочаровах се, аз като младши „постър“ мислех, че ще почерпя опит от батките и каките, а то се оказа просто мониторинг на темите… слабичко… но все пак, след като имаш толкова коментари, според мен можеш към темите да добавиш още една, която се кльопа – „блог за блоговете“!:)
    Cheers,
    Judge Shen 🙂

  34. Judge Shen,
    няма нужда да черпиш опит, защото 99% от статиите в блоговете(както и горната, очевидно) са тотални глупости, а остатъка (1%) никой не ги чете 🙂 за това опит не трябва, просто се забавлявай 😀

    Забавлявай се като Сладък живот например 😉
    😀 радвам се, че има съмишленици

    Ностро, така е, признавам грешката си, винаги парaграф 2(2) е бил най-важен 🙂
    Според мен щеше да печелиш милиони като писател на еротични хорър романи 😛

  35. Просто им еби майката, мейт!

    Не си струва другото… блогъряни! (новата секта от националисти… предявяващия искания върху териториите земни)

  36. Ми не знам.
    Смятам да се довлача тази нощ в кошмарите ви и да ви напляскам!
    Едновременно всичките!
    😀

  37. Ламоте, добро утро. 🙂 Употребих те и поех … щафетата. 🙂

  38. Ламоте, добро утро. 🙂
    Употребих те успешно и поех … щафетата. 🙂
    Обаче нещо не ми се получи да пусна линка.

  39. Точке, извинявай, в блога ми има инсталиран Akismet, който си прави каквото си иска, сега възстанових коментара! Веднага се запътвам натам! 😀

    Ел,
    ураааааааааааааа!!! Почни от мен 😛 😀

    Elf,
    добре го описа 😀 😀
    дано, обаче, не съм бил разбран погрешно. Целта ми не е била да оплача от блоговете, а напротив, казвам колко са забавни! Аз съм абсолютно същия егоцентричен гъз, не се различавам по нищо и темите са ми абсолютно същите като споменатите горе 😀 Това имах предвид;)

  40. Ламоте, искам да си ми психотерапевт!
    Моля те, Ламоте, моля те, съгласи се!… Само кажи къде и колко! :))))))

  41. Не знам какво правят… може би е по-важно как го правят :))))))) Ще импровизираме… важното е да се облекчим и да си помогнем :))))))))

  42. Ламоте, все още ми убягва продължението ти по блогърите, които… тинтири-минтири

  43. Nostro – е, ама си трае, че ще му скочиме… да го молим за терапия :))))) Само минава лекинко на супервизия под прикритието на крайно нуждаещ се от жълта книжка.
    Перфектно прикрите! Кой ще го заподозре така маскиран :))))

    в тази връзка… се сетих, че има блогъри, дето си пишат, най-вече – контакт да става, т.е преди всичко на контактни теми или поне по контактен начин.Ей тая част от блогването, най ме кефи!

    • Ей сега ще го затрая, Светле!

      Бе ти не си много фрапирана от коментара ми. Помислих си, че ще ми скочиш, ама май ще се размина. 😀

  44. Браво.Коментарите заприличаха на рубриката – Следователите и детективите. Но си мисля,че наказателите все още са в миманса. Трябва да се акцентира върху тях.

  45. Светла

    Браво Вал, да си дойдем на думата!

    Че се излагаме, ние, излагаме се, видно е! Нали не се крием… открито си блогваме. Предали сме се :))))
    ( е някои може и по-разголено да го даваме, аз само дето стриптийз не съм правила още в блога си, че ме е шубе)

    … но тия дето тихичко си зяпкат от миманса, те чий го дървят, а?
    :))))))))

    с к’во да ги прилАжем, че да си кажат?
    :))))))

    @Nostro, бе… тооолкова съм бяла и добра, що не ми личи, чудя се? :))))))

  46. Скай, всички блогъри сме на колене и те умоляваме да пуснеш публикацията!

    Аз дори съм се предал напълно –>

    МОЛЯ ТИ СЕЕЕЕ! ПУСНИ Я!

    Ностро, сега се сещам, че си изпуснал Вал, най-твърдият ексцентрик в блогосвета! Нали се занимава с фотография, припкат млади манекенки при него за фотосеанси, а после получават и безплатни уроци по опрашване! 😀

    И съм напълно съгласен със Светла! На 100%! 😀

    • Изобщо не съм го изпускал. Оставих ти го на тебе, обаче ти продължаваш да се извърташ. Стига си го давал тоя гъз, всички разбраха, че чакаш шамарена терапия от Ел. 😀

  47. Ааа,Ламот вече с нищо не се занимавам. Фотосесията на Мис Плевен беше едно напомняне, че все още ме бива в снимането.Сега си гледам топлинното счетоводство. След час ще строя в редица цял вход със съдийки за да им проверя топломерите.

  48. абеееееееееее чак сега да видя, че и мен тук сте ме сложили! ми че кой би издържал цял месец без секс бе? аз да не съм машина? аааааа-ма-ха!
    😀

  49. Ей, дружинка 😀 Какво правите?
    Ламоте, честити 8 месеца блогърство, така както си я подкарал, може нова тематика да измислиш 😀 Аз съжалявам, че се губя в последно време (май не съм само аз, хаха), ама дойдоха лекциите и т.н., ще чета и пиша винаги, когато мога! И да слушкате! 😀

  50. hi

    mnogo horny ste vsi4kite be!

  51. Светла

    Колкото и да сме (само)критични, мисля, че блогосветните контакти, са по-полезни за душата и тялото, от тия, в сайтовете за запознанства.
    Откакто , Преславски направи обзор по темата, блогването много ми се издигна в очите.:)

  52. Светле, добър обзор! Форумие са пълни дупки 😀 Аз едно време поствах в англоезични форум за арт, фентъзи и футбол, само за да тренирам езика! Не че блогването е кой знае какво, но виж колко са симпатични блогърите!

    Иво, и ти влизаш в списъка! Оправданието с лекции не минава! Знам си аз! Като бях студент и аз се оправдавах пред нашите, „емиии имах нощни лекциии…“ 😀 Чакаме да обявиш най-добрия според теб еврофилм за миналата година 😉

    Надинке, за един месец няма да ръждясаш 😛
    Страх да го хване човек от теб 😀

    Val, щом спомена съдийки, ясно на къде отива работата:D

    Nostro, за твое сведение терапията я получих и сега вечерям прав!

  53. Откъде да знам, че няма да ръждясам? Ами ако? :о 😀
    После кво ще парвя?!

  54. не знам как ви остава време за секс от писане на коментари; 2 дни не си бях отварял пощата и имах 30+ съобщения за нови отговори 🙂

  55. Dreamfall, ама ние не си говорим за секс, ами за машинни елементи! Това е блог за култура и наука все пак. Тук става въпрос за машините със сачмени лагери, които трябва да се смазват/омасляват от време на време за да не ръждясат и хванат паяжини! 😀

    Нали така инжнер Точкe и младши асистент Надинка? 😉

    Дано използваш gmail, та да не ти се спами блога, извинявам се за което 😳

  56. Даа. Ние си говориме за плъзгащи лагери и методите за тяхното гресиране и охлаждане чрез
    Обсебване 🙂
    http://zamunda.net/details.php?id=238456&hit=1

  57. Бахмааму, Ламоте, тис и гениален.
    Не изчетох всички коментари, ама явно идеята ти да ползваш всички блогърски теми-лостове накуп действа. Само голата мацка не я видях де е.

  58. голата мацка ми каза, че ми е много малък…блога и избяга, и се настани в блога на Вал. Там е сега и има камшик. Всички мацки бягат при Вал 😀

  59. За видеообработка използвам две програми – Муви Мейкъра.И една друга която дава финалния блясък на клипа.Тя вкарва субтитрите към изображението и е чудесна резачка на сцени.
    Format Factory 🙂
    http://hotfile.com/dl/7721938/ed742d1/FFSetup190.exe.html

  60. И бих искал да ти напомня за съботната киновечер.
    The September Issue
    http://zamunda.net/details.php?id=238744&hit=1
    The Dark Side of the Heart
    http://zamunda.net/details.php?id=238764&comments=1#startcomments

  61. Ламоте, не стига, че водя епични битки с нета, за да се добера до блога, ами и не мога да ти прочета последните две творения. Няколко пъти вече ми се съобщава, че няма такива търсени публикации.
    Възмутено и изтощено няма да се напъвам повече.

  62. Извинявай точе, прецаках се с един сайт, който се оказа, че директно ми прави нова публикация, като искам да кача видео на блога си 🙂 Но истинската публикация е готова! Филмов шедьовър се задава!

    Мерси за инфото Вал! 😀 Веднага си я свалям 🙂

Вашият коментар

Създаване на безплатен сайт или блог с WordPress.com.