Добре дошли в Цицоландия!

Долунаписаното най-вече бе вдъхновено от една чудесна публикация на Ikaria. Тя се е повлияла от Елфа и негова чудна статия, а той от своя страна се е повлиял от друга чудесна статия на zory-angel. Снимката долу е също от техния блог.

Христос воскресе, 

и циците на М.Магдалена разтресе! 

Второзаконие 22:28-29, Библия

 Добре дошли в Цицоград!

ПРИКАЗКА ЗА СТЪЛБАТА

пред кабинета на д-р Енчев

– Кои сте вие? – попита д-р Енчев…

– Ние  сме плебейски цици по рождение и всички работливи и дрипави цици са наши сестри. О, колко е грозна земята и колко са нещастни мъжете!

Д-р Енчев се усмихна:

– Аз съм страж на оня горе и без подкуп няма да ви дам силикона. Трябва да поработите доста на магистралата.

– Ние нямаме злато, ние нямаме нищо с което да те подкупим… ние сме бедни, дрипави цици… Но ние сме  готови да лапаме.

Д-р Енчев пак се усмихна:

– О, да, аз  искам толкоз много! Дайте ми и слуха си!

– Слуха ни? С удоволствие… Нека никога нищо не чуем, нека…

– Вие пак ще чувате! – успокои ги  и д-р Енчев и им стори път. – Минете!

Циците се затекоха, наведнъж прекрачиха три стъпала, но косматата ръка на Д-р Енчев ги дръпна:

– Стига! Спрете да чуете!

Циците спряха и се вслушаха:

– Оп-Оп, хайде опа!…Друса-друс, айде на гюбеците, айде на чалгата. Азис, Малина и Гергана  – раздрусаха се весело циците.

Д-р Енчев пак ги спря:

– За да минете още три стъпала, аз искам очите ви!

Циците отчаяно разтресоха зърна.

– Но тогава ние няма да можем да виждаме!

Д-р Енчев:

– Вие пак ще виждате… Аз ще ви дам други, много по-хубави „очи“!

Циците минаха още три стъпала и се вгледаха надоле. Д-р Енчев им напомни:

– Вижте  МОЛ-овете, сауните, джиповете, мерцедесите! Вижте завистливите погледи на другите цици!

– Боже мой! Та това е тъй странно; кога успяха тез плешиви дебели вратове да се облекат толкоз хубаво! Може да са гнусни, но нас ни привличат!

През всеки три стъпала Д-р Енчев взимаше своя малък откуп. Но циците вървяха, те даваха с готовност всичко, лапаха, друсаха се…. стига да стигнат до тия тлъсти князе и принцове с джипове и мерцедеси, и после да не работят цял живот! Ето едно стъпало, само още едно стъпало, и те ще бъде горе! Те ще бъдат над сестрите си! Хубави, глезени, нахакани и прекалено красиви за да работят!

– Ние сме плебейски цици по рождение и всички дрипави цици…

– Млади цицки, едно стъпало още! Само още едно стъпало, и вие ще сте красиви и пластмасови. Но аз винаги за това стъпало вземам голям откуп: дайте  ми акъла ви.

Циците сведоха  зърна:

– Акъла ли? Не! Това е много жестоко! Ние и без това сме с малко акъл!

Д-р Енчев се засмя гърлесто, авторитетно:

– Аз не съм толкова жесток. Ще ви дам в замяна чалга-акъл и нов порно имидж! Ако не приемете, вие никога няма да минете туй стъпало, никога няма да достигнете до големите вратове, футболистите и тлъстите бизнесмени, и ще се мъчите да работите като всички плебейски цици.

Циците погледнаха алчните, иронични очи на Д-р Енчев:

– Но ние ще бъдем най-нещастните. Ти ни взимаш всичко женствено, човешко, достойнство ни.
– Напротив – най-щастливите. Прекалено красиви за да работят!… Но? Съгласни ли сте: само акъла ви.

Циците се замислиха, черна сянка легна на зърната им, по сбръчканата им кожа се отрониха мътни капки пот, те гневно казаха:

– Да бъде! Вземи го!

…И като лятна буря, гневни и сърдити, разветрили зърна, те минаха последното стъпало. Те бяха вече най-горе. И изведнъж им грейна глупава усмивка, характерна за уличните  пачаври,  очите им заблестяха с тиха радост и фукливо се раздрусаха. Те погледнаха пируващите мутри и футболисти, квартални пияници и застаряващи бизнесмени, погледнаха доле, дето ревеше  кичозната тълпа в долнопробния чалга клуб. Погледнаха, но нито един мускул не им трепна: те бяха светли, весели, доволни….

– Кои сте вие? – дрезгаво и лукаво ги попита Д-р Енчев.

– Ние сме силиконови цици по рождение и кучките са  наши сестри! О, колко красива е земята и колко са щастливи мъжете!

….

Пред стълбите спря един джип, един тъпогледащ Дебел Врат изръмжа и Циците се качиха в джипа….Бяха прекалено хубави за да работят.

–-

„О, нека циците знаят! Ние харесваме естествените провиснали цици на симпатични и работещи плебеи, каквито сме и ние. А не пластмаси. Нямам джип за тях. Имам само книга. “  Неизвестен поет, 2064г.

Categories: Култура, Литература, Свят | Етикети: | 54 коментара

Навигация

54 thoughts on “Добре дошли в Цицоландия!

 1. Еха… адски, а дори бих казал дяволски добро 🙂 но ти вече знаеш това, нали?

  Накрая винаги глупостта печели, естествено. И все пак.

 2. Ламоте, Ламоте…Пак го направи.

 3. midnight

  ех, Ламоте.. един същински Мефистофел стана тоя Енчев. :))

 4. много добро : )) адмирации

  Иначе са си на мода това е ясно пък и нали все с нещо трябва да си „бегат“ хаха

 5. О, ужас, о срам, а аз какво да правя с моя силиконов боздуган?! Като прът в колелото на мутренските джипове е. Ех, д-р Енчев, прекалено съм мъжествен, за да не работя!

 6. зори

  Добро попадение, „неизвестен“ поете 😉
  Даже завидях леко, че си се изхитрил да свалиш поетичната муза – няма да питам какви са и циците, не се съмнявам, че си проверил обстойно. Но ще се пръсна от любопитство по съвсем друг повод (добре де, по два повода).
  1. Ламоте, защо сложи тая „2064“? Какво и е заветното?
  2. Вярно ли, че поетът не би погледнал чифт добре направени силиконови гърди? Щото ми се струва, че заключението е леко повлияно от общия патос на произведението, но не е според канона да сме по-католици от папата.

 7. „О, колко красива е земята и колко са щастливи мъжете!“ 😀 хахаха, якооо

 8. Истината е че ,закона на цицата е неумолим.Понякога и д-р Енчев е неспособен да направи невъзможното 🙂

 9. Ламотеееееееее, цицоман такъв!!! 😀

 10. ::)))
  има и един по-известен доФтор

  носомания!;))

 11. Аз седйъ, присви`ам си провинциалните зъркели и се чудя с кво ли са по-добри столичните пачаври от наш`те. 😀

  Ламоте, специално ще дойда да ви ги огледам. А че се набрах от доктора Енчевъ, то е ясно. Такава хубава реклама му спретнахме из нета, че и нашите си пачаври го научиха. 😀 Дано по-бързо се изнесат към столицата, че тук не се диша от тях. 😀

 12. Как да познаете, че силиконовите цици ви мамят – тренирайте. 😀

 13. Ха! 19/20 от първия път! Сбърках само последните, ама те наистина не ми приличаха на естествени! 😀 Инак, Ностро, приемам забележката и махнах „провинциални“, под това нямах предвид хората извън София, но щях да бъда грешно разбран така или иначе 🙂

  Ветров, съгласен съм на 100%! 😀

  Angie, определено руската реклама е по-симпатична и по-забавна 🙂

  Змей, блоговете винаги разкриват слабостите на притежателите им 😳

  аххахах, Вал, тази снимка е ГИГАНТСКА! 😀

  Бънги 😛

  Зори, аз имам машина на времето и пътувам с нея от време на време 😛 Затова е от 2046. А за неизвестния поет, той на младини е гледал много порно със силиконови цици, и вече му се повръща от тях. Естествените цици са къде по-симпатични и достъпни в реалността 🙂 Да изберем природните продукти, а не ГМО-цици. Шегувам се, разбира се 😀

  Тони, да, така е, модата на масите понякога е странна:) Исках да те питам, в твоя блог коментарите на английски ли трябва да бъдат? 😀 И какво ще кажеш за новия талант в снукъра Тръмп? 🙂

  midnight, аз съм голям фен на Смирненски и на приказката му за стълбата, може да се направят много вариации, като се замисля. Например за Фрогито може да напишем Приказката с Бойко и руски концерн за ядрена електроцентрали :P.

  Блага, какво съм направил? 😀 Мама така ми се караше, като направех някоя беля 😛 🙂

  Dreamfall, мерси 🙂 Но си напълно прав, хареса ми сентенцията – глупостта надделява накрая. За съжаление ;/

 14. А, Ностро, знаеш ли и други игри с цици ве? 😀

 15. Ламоте, няма значение на какъв език са, който на какъвто иска : )) Иначе не съм изтрървал мач от световното до момента.. с 2 телевизора и 2 лаптопа стоя и гледам от всички страни хаха.

  Тръмп е младо момче с безспорен талант, но е МНОГО рано да го сравняват с Рони, както вече започнаха. Според не е дорасъл за световната титла. Няма да я спечели бъди сигурен :)) Моят любимец – Картър вчера отпадна от другият ми любимец Дот..много беше кофти двамата ти играча да играят един срещу друг но.. уви.

  Рони го гледам му се играе, но е кофти, че за да стигне до финала трябва да бие и Хигинс и Уилямс, което е доста голяма задача. Иначе в горната част на схемата нещата са по-лесни или поне аз така ги виждам. Дот да бие Причоската Тръмп, и Селби както е хванал Хендри на 7-1 лесна щека е, Динг евентуално може да затрудни Селби ако евентуално се класира, че сега се излага го гледам. Та да обобщя според мен двата полу-финала са:

  Graeme Dott – Mark Selby
  Mark Williams – John Higgins/O’Sullivan

  • Хигинс до сега игра доста слабо ама ще бие, ако приемем, че и Рони бие Мърфи става пряк двубой – Рони-Хигинс, който и да бие от тях мисля, че няма да може да бие Уилямс. Мачът Дот-Селби за, който съм сигурен..ако трябва да мисля трезво бих казал, че за мое голямо съжаление Селби ще бие.

   Финала е: СЕЛБИ – УИЛЯМС : ))

 16. „Ние и без това сме с малко акъл!“ – абе, фактът, че е стигнала до д-р ЦИЦЕНчев, по-скоро говори за тотална липса на акъл. Ама както и да е, това си е мое мнение. Може и да има кифли с по-качествен пълнеж.

  Мисля, че точно на този пост ще му ходи една страхотна скица (сега знам с какво ще римуваш:)) на конници. 😀

 17. Милена, напоследък много цици се наваляха в блога да му се не знае 🙂 😀 Обещавам следващия пост да е ревю на книги или филми 😀 Може и да препоръчаш някой филм или книга 🙂 Че кой знае какво ще си помислят хората 🙂

  Тони, аз съм фен на Селби, шегаджията от Лестър 🙂 Надявам се да стане световен шампион, но ми се струва, че Уилямс е в най-добра форма 🙂 Не трябва да се подценява и Хигинс. Мен Дот и Селби са ми по-симпатични де 🙂 Големите мачове предстоят 🙂

  Вааал, сега заради теб като си затворя очите все цици ми се привиждат 😀 яй!

  Ностро, от сайта, който си дал, изгледах някаква флаш анимация за оргазмите по света, хаха, супер яко е. Новозеландецът кърти!!! 😀

 18. Култов филм от мен – The Wicker Man
  http://www.imdb.com/title/tt0070917/

 19. midnight

  абе, Ламоте, какво обвиняваш Вал, то това с циците и затворените очи не ти ли се случва принципно? 🙂

  а иначе – да напишем?? аз страдам от интелектуален запек тези дни, щото нещо не имбеше в ред на бисквитите, дето ни черпи на тая вечеринка. докарал беше питието в колбите, ама мезето ти май беше развалено.

  п.п. специален поздрав за вас с Ностро, като очаквам да определите степента на провинциалност (а.к.а. енчевост) на циците.:)
  http://www.squirrelgames.net/index.php/game/231/Beer-Striptease

 20. Твоята креативност, душо ламотска, ме смайва с всеки изминал ден. 🙂 Даже в дни когато се чувствам идейно-творчески-еротично-цицесто изцедена изскачаш от нищото с нещо ново. 😉
  Варианти всякакви може да изникнат.

 21. ламоте покани ме за един гост блогър за една снукър темичка примерно ^^ хохо

 22. О, как си личи по тематичната ти обагреност, че настана сезона на онзи, дето разнася мастиката в „Стъклен погром“.

 23. Скай, аз не обичам мастика, но имам приятел, който умира за мастика, узо и арак (и по всички анасонови течности), а той все казва: Който пие мастика, голям му е стика! 😀

  Тони, аве все си мисля да направя таен мъжки блог, в който аз, ти и Ностро (може да добавим и Елфа, Вал, и негово цицовисочество Преславски) да коментираме снукър и футбол, бира и мацки 🙂

  ikaria, цицесто-изцедена,охооо :D, това ми хареса, записвам си го веднага 😀 Иначе не се учудвай, аз тука дишам цялата менделеева таблица на работа… затова съм такъв 🙂 Не са ме били с ютия по главата:)

  Миди, случвало се е като съм гледал еротичните филми, препоръчани пак от Вал. И в двата случая той е виновен 😛 😀 Ама играта ме изкара извън нерви, не мога да им видя циците 😦 😡 Все изтървам някоя бутилка, много гадна игра :/ Нарочно ми я даде, нали 😀

  Вал, аз съм гледал римейка, и той беше много зле. Но оригиналът има добра оценка, ще го тегля 🙂

 24. Буахахахахаха, гледай само какви простотии е в състояние да измисли кашлящия ми мозък. После иди обяснявай на някой, че съм добре възпитана и културна млада дама. Кауза пердута.
  А какво ли ще стане, ако дамите си направим таен женски блог? 🙂 Аз си мисля от сега за теми като водка, камшици, белезници… упс, позамечтах се. 😉
  Не бях вярвала, че химията може да действа и добре.

 25. Ламоте супер идеята ! Мисля да си поиграя да го направя ! хаха

 26. 😀 Кой смее да твърди, че римейковете не са хубаво нещо? Мисля, че Смирненски би одобрил!:)

 27. Подкрепям г-ца Ефраимова. 🙂 Но много хора бъркат римейка с копи-пейст. 🙂

 28. Ей, браво! Браво и на неизвестния поет от 2064 г.

 29. midnight

  Моти, дадох ти я, че да се упражняваш и да имаш стимул.
  аз искам да питам обаче.. с какво ТОЧНО мъжкият ви блог ще бъде по-различен от този???
  🙂

 30. еееей, Миди, че как няма да се различава! Този блог е за култура! Или поне се опитва да бъде такъв, де. Виж колко културни неща има в него – Смирненски, Марк Твен, Ленин, Пратчет, има химия – менделеева таблица, ядрена физика, политика, блоголичности… Мъжките блогове предимно са за цици и футбол. И снукър. И бира. 😀
  Ама ха! Това е блог за КУЛТУРА 😛

  weasel, ще му предам, но в момента е отишъл на почивка в миналото, в 500 г. пр.Хр. за да гледа мача между Спарта и Персия 😀

  хаха, ikaria, и аз очаквах да се появи пак познат феминистски силует и да каже: „Ламоте, ти за Смирненски чувал ли си? nice try! 😀 А ако направите таен женски блог за камшици и белезници…леле, ще имате солидна мъжка аудитория. Аз лично ще ви четя всеки ден 😀

  Pippilota, както казва Нютон – „Ние стоим върху раменете на гиганти!“. Всичко е измислено, а всичко ново е дограждане върху вече старо нещо. 😀 Как върви беленето на банани? 😀

  Тони, засега Хигинс и Ракетата са 8:8! Освен това има мач Реал – Барса! Баси бирената вечер! 😀

 31. Абе вчера някой видя ли как му влезе тая розова на Веселякът (The Gay) от Лестър. 😀
  Някак си ми се стори, че не беше толкова весел, колкото когато се подигра на Хендри за 12:4.

 32. midnight

  ама, Моти, аз не виждам абсолютно нищо лошо в културата с цици. а снукъра и шизофренно забавление – в този смисъл е интересно да го гледаш, пък и културата си обогатяваш.

 33. midnight

  снукъра Е шизофренно забавление.

 34. Ламоте, поднасям ти най-искрените си извинения, че чак сега се включвам с коментар към текст, който съдържа думата Цициландия в заглавието. Знам, че е непростимо, но какво да се прави. 🙂 Прочетох го отдавна, но все не ми оставаше време да ти кажа. You, dog you!!! 🙂 🙂 🙂

 35. Дринов,нещата имат и друга страна.
  Les plus belles inconnues de Paris
  http://freetorr.com/samye-prekrasnye-neznakomki-parizha–les-plus-belles-inconnues-de-paris-2005-dvdrip-48681

 36. Вал, тази има баси задника! 😀

  хаха, мерси Дринов, тия цици са източник на много вдъхновения 😀

  Ех, с коментарите на Носрто и Тони най сетне блога заприлича на таен мъжки блог 😛

  Пипилота, баси досега не съм се замислял как беля банан. Как ми падне, да знаеш аз гласувах, че съм таласъм 😛

  Миди, да живее цицокултурата! 😀

 37. Перфектен прочит на Смирненски… Колко трагично актуален е и днес, а.
  Нали не забравяте как започва неговата Приказка: Посветено на всички, които ще кажат: „Това не се отнася до мене!“

 38. Да, гениално произведение, беше ми любимо в училище. Оттогава насам съм го замествал с много теми и все така звучи правилно и актуално 🙂

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

Създаване на безплатен сайт или блог с WordPress.com.

%d блогъра харесват това: